2012-11-02 07:20:53• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Kos - Lendületesen indul a nap!

Napi horoszkóp november 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A mai nap is lendületesen indul. Mindenesetre a Hold már megint visszahúzódik 10.23-kor, és holnap délelőttig szünetel. Mit fogsz csinálni? Ha a csillagokat kérdezed, a válasz: szórakozzál! A Hold az Ikrek jegyében áll ez alatt a szünet alatt. Ez felszólít, hogy sokat olvass, menj moziba, stb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A Hold ma is az Ikrek jegyében marad, és 10.23-tól szünetel. Az összpontosítás ismét nehezedre esik. Tanácsolom, időnként beszélgess egy kicsit! Este biztosan szívesen mennél emberek közé. Egyedül magányosnak éreznéd magad. Legjobb, ha előveszed a telefonodat, és keresel valakit, akinek van a számodra ideje. Alternatív megoldás: vegyél magadnak mozijegyet és nézz meg egy jó filmet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A délelőtt erős lesz: Vénusz, Uránusz, Jupiter és Mars együttesen hatnak. Ha van valami fontos elintéznivalód, tedd erre a délelőttre. 10.23-kor azután ismét Holdszünet kezdődik, és vele egy időszak, melyben jobban kiadhatod magad, mint máskor. Legalábbis a Hold szabadon enged. Természetesen ez keveset segít, ha dolgoznod kell. Talán mégis szabad vagy és szabadon teheted, amit éppen szeretnél.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A Hold ma sem változtatja meg pozícióját, tehát továbbra is az Ikrek jegyéből sugárzik. Mindenesetre 10.23-tól nagyon hosszú szünetet kezd. Ez fellazít. Gondolataid azokhoz szállnak, akik kedvesek és fontosak a számodra. Ha teheted, fogd a telefont, és hívd fel őket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ez a nap is erősnek és számodra szerencsésnek indul. 10.23-kor mindenesetre ismét Holdszünet kezdődik, ami ez alkalommal arra vezet, hogy a legszívesebben semmit sem csinálnál. Más szóval: ez a Holdszünet elfáraszt. Ez érthető is, sokat dolgoztál az elmúlt időben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Ma délelőtt sikerülni fog valami, amire büszke lehetsz. Megérte hát, hogy ennyire igyekeztél. 10.23-tól ismét hosszú Holdszünet kezdődik, de most már nem kell annyira igyekezned. Fejedben úgyis már a hétvégével kapcsolatos gondolatok motoszkálnak. Este Mars segítségével terveket kovácsolhatsz. Most vannak a legjobb ötleteid.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Hold ma is az Ikrek jegyében marad. Jupiter egész délelőtt aktív lesz, így hivatásodban sikereket érhetsz el. A vásárlások különösen jó Jupiter-befolyás alatt állnak. 10.23-kor mindenesetre megkezdődik a következő Holdszünet. Ez nem annyira hosszú, mint az előző, de majdnem eltart egy napig. Az egész péntek délután ismét szabad a számodra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A Hold ma is az Ikrek jegyében uralkodik. Ismét tied a választás, hogy nyitott akarsz-e lenni egy másik energia számára, ami ma a Holdtól jön, vagy zárkózott maradsz. Ebben az esetben le kell mondanod némi könnyedségről. 10.23-kor ismét hosszú Holdszünet veszi kezdetét, ami ez alkalommal szombat délelőttig tart. Ez a Holdszünet egész különlegesen frissítő hatású, és felépíti mindazokat, akik fáradtnak és kilúgozottnak érzik magukat. Még a betegek is regenerálódnak, és egészségesebbek lesznek. A Holdszünet erejét még fokozhatod, ha egészségesebben élsz. Ebben az esetben egyél sok főzeléket, salátát, és mindenekelőtt igyál sok folyadékot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A Hold ma is megtartja nagyszerű pozícióját szemben a te jegyeddel. Felszólít, hogy nézz ki, légy nyitott, és fogadd el, amivel találkozol. Este ismét kedvező helyzetben leszel, ha szingli vagy: Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Uránusz és a Hold is kedvező helyzetben vannak. A csillagok ennél többet nem is tudnak tenni érted. Most rajtad múlik. Indulj el!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A Hold ma is a levegős Ikrek jegyében marad. Ennek megfelelően sok találkozásban lesz részed. Könnyen lehet, hogy délelőtt a nagy káoszban nem tudod, mihez kapj először. Fontos, hogy fontossági sorrendet állíts fel, és arra összpontosíts, ami éppen soron van. 10.23-kor ismét hosszú Holdszünet kezdődik, ami szabadságot ad neked. Ha megengedheted magadnak,akkor élvezni fogod, azt teheted, amihez éppen kedved támad.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A Hold ma is az Ikrek jegyében jár, és kíváncsiságot vált ki belőled: miért ne próbálnál ki ma is valami újat? Amúgy is egész nap Holdszünet van. Így nem maradsz le semmiről, ha legalább egy kicsit eltávolodsz a normális munkádtól. Este annál jobban érzed magad, minél kényelmesebben töltöd az időt. Tíz lóval sem lehetne otthonról elvontatni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A Hold ma is az Ikrek jegyében áll. Ez lendületet ad neked, jól tudsz dolgozni, de ügyelned kell arra, hogy időben lefékezd magad. 10.23-kor ugyanis megint egy egésznapos Holdszünetre kerül sor. Ez lenyomja élénkségedet, részben elrabolja koncentrációdat is. Hagyd tehát lassan menni a dolgokat.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: